Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019

Ενημερωτική δράση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Κυριακή 19 Μαΐου κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου με αφορμή την ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Διασχίζοντας τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας διέμειναν εκατοντάδες φυλλάδια με την υπενθύμιση των εγκλημάτων που διέπραξαν οι Τούρκοι δυνάστες εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού και κυρίως με κάλεσμα σε Εθνική Αντίσταση ενάντια στην σύγχρονη λήθη και υποταγή που προσβάλει την μνήμη των θυμάτων.


Η δράση συμπεριελάμβανε και υλικό για τις επικείμενες ευρωεκλογές ενώ παράλληλα, οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πλήθος νέων που κλήθηκαν να πυκνώσουν της τάξεις του Μετώπου Νεολαίας στον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα που διεξάγει.

Η συντεταγμένη και δυναμική παρουσία των νέων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας που με χαρά διαπίστωσαν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγωνίζονται ανελλιπώς για τα δίκαια του Έθνους.

Φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου