Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εθνικιστικές εξορμήσεις σε γειτονιές και σχολεία της Θεσσαλονίκης

Το τριήμερο 17 έως 19 Σεπτεμβρίου με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν προπαγανδιστικές εξορμήσεις σε σχεδόν κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες λύκεια από τον Λαγκαδά και το Κορδελιό μέχρι την Καλαμαριά γέμισαν με δεκάδες χιλιάδες φέιγ βολάν και αυτοκόλλητα του Κινήματος που διακήρυσσαν λιτά αλλά με σαφήνεια τις θέσεις μας τόσο για την νέα ψευδοπατριωτική κυβέρνηση όσο και για το διεφθαρμένο σύστημα παιδείας το οποίο στην πραγματικότητα συντηρεί ακόμα βάση των επιταγών της ανθελληνικής αριστεράς.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε άμεσα τους σχολικούς χώρους από κάθε εμετικό σύνθημα και φυλλάδιο των διαφόρων "αναρχικών" παρακρατικών ομάδων ώστε οι γειτονιές μας να μην μολυνθούν με το αντεθνικό τους δηλητήριο ούτε για λίγες ώρες.

Τέλος δεν έλειψαν και οι επισκέψεις σε μερίδα εκ των "αντιφασιστικών καταλήψεων" της πόλης όπου πραγματοποιήσαμε εκτεταμένες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις ως αυθόρμητη απάντηση στην γελοία απόπειρα μερικών εκ των θαμώνων τους να πλησιάσουν την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής και το Εθνικιστικό μας Στέκι το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου