Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Πάρτυ Μετώπου Νεολαίας για την νέα αγωνιστική χρονιά


Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου έλαβε χώρα με επιτυχία το Εθνικιστικό πάρτυ του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Το παρών έδωσαν δεκάδες συναγωνιστές από ολόκληρη την πόλη καθώς και πολλά νέα παιδιά που με αφορμή την όμορφη αυτή εκδήλωση βρέθηκαν δίπλα μας για πρώτη φορά. Στον πάντα φιλόξενο χώρο του Εθνικιστικού πολυχώρου "ΣΑΡΙΣΑ", υπό τους ήχους δυνατής Εθνικιστικής μουσικής για όλα τα γούστα, άφθονη μπύρα και φαγητό μπορέσαμε να ξεφύγουμε για μερικές ώρες από την κατήφεια της δύσκολης καθημερινότητας.
Παράλληλα, νέοι και παλαιοί συναγωνιστές μαζί, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ελεύθερα πέρα από τους επιβαλλόμενους ορθοπολιτικούς περιορισμούς αλλά και να σχεδιάσουμε με ενθουσιασμό τις μελλοντικές μας δράσεις. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι όσο κι αν κάποιοι παλεύουν να βυθίσουν τον λαό μας στην απογοήτευση και την απάθεια η Ελληνική νεολαία είναι εδώ, αφυπνίζεται και αντιστέκεται ενεργά!
Με πίστη στην Ιδέα (στα εύκολα και στα δύσκολα) συνεχίζουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση και την αναγέννηση του Έθνους μας.
Μας είπανε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές,
μα είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου