Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας του Μετώπου Νεολαίας


Τόσο λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του covid-19 στη χώρα μας, όσο και λόγω της θερινής περιόδου, οι ελλείψεις των νοσοκομείων σε αίμα είναι δραματικές. Εξαιτίας αυτού πολλοί από τους νοσηλευόμενους Έλληνες και Ελληνίδες κάθε βδομάδα χρειάζονται τη στήριξη μας. Για να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης, η ομάδα αιμοδοτών του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στοχευμένες αιμοδοτικές δράσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι, μπορέσαμε να καλύψουμε έκτακτες ανάγκες συμπατριωτών μας όπου και όποτε κληθήκαμε.

Τη στιγμή που το σύστημα μεροληπτεί απροκάλυπτα υπέρ των αλλοφύλων που εισρέουν στην χώρα μας, δική μας αρχή είναι να μην αφήσουμε κανέναν Έλληνα αβοήθητο! Ειδικά στον τομέα της υγείας, όπου πολλοί συμπατριώτες μας περνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές, είναι σημαντικό να παρέχουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Ως Εθνικιστές θεωρούμε βασικό πυλώνα του Αγώνα μας την εθελοντική κοινωνική δράση και χρέος μας είναι η αλληλεγγύη προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής έχουμε κάνει πράξη με πληθώρα δράσεων αυτή την συνείδηση Εθνικής αλληλεγγύης και θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη κόντρα στο σύγχρονο ρεύμα του ατομικισμού.

2 σχόλια:

  1. μπραβο μαγκες....θελω να παρω και εγω θεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στις δράσεις και το έργο μας μπορεί να μας βρει κάθε Παρασκευή 19:00-22:00 στο Εθνικιστικό Στέκι ΣΑΡΙΣΑ (Καζαντζάκη 4, περιοχή δικαστηρίων Θεσ/νικης). Εκεί θα τον καθοδηγήσουν οι υπεύθυνοι συναγωνιστές.

      Διαγραφή