Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Παρεμβάσεις Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης τίμησε με εκτεταμένες παρεμβάσεις την Μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος έπεσε στις 28 Οκτωβρίου του 2018 από πυρά της αλβανικής κατοχικής αστυνομίας υπερασπιζόμενος την Ελληνική σημαία στην μαρτυρική γη της Βορείου Ηπείρου. Μπορεί φέτος οι παρελάσεις να απαγορεύτηκαν και έτσι να μην μας δόθηκε η ευκαιρία να χαλάσουμε το σόου των "επισήμων" (σιωπηρών συνενόχων στον θάνατο του Κ. Κατσίφα) αλλά τα μέλη μας φρόντισαν για ακόμα μια φορά να υπενθυμίσουν στον Ελληνικό λαό αυτή την επέτειο. 

Έτσι το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου 2020 αναρτήθηκαν σε μεγάλους κόμβους της πόλης πανό που έφεραν το όνομα του εθνομάρτυρα και συνθήματα για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες αναγραφές συνθημάτων και ρίψεις φέιγ βολαν κοινού περιεχομένου σε πολλές διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι νέοι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ξεχνούμε την θυσία του αδερφού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα και θα αγωνιζόμαστε μέχρι την τιμωρία των (φυσικών και ηθικών) αυτουργών και την εκπλήρωση του οράματος του για μια ελεύθερη και μεγάλη Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου